Produkter

Bryllups Billeder

Få dage er lige så specielle som bryllupsdagen. En dag som vi vist alle har set frem til som en meget speciel lejlighed. Netop fordi et bryllup er så specielt og enestående er det også meget vigtigt at dagen og stemningen bliver fastholdt og foreviget i flotte billeder. Jeg råder over en række dejlige og helt specielle lokationer der er som skabte til det perfekte bryllupsbillede. Kontakt mig gerne så vi kan snakke om de spændende muligheder.

Konfirmations Billeder

Hvem husker ikke sin konfirmation. En helt speciel og betydningsfuld lejlighed der signalerer det første store skridt på vej til at blive voksen. Et konfirmations billede er den perfekte gave til far, mor eller bedsteforældrene. En gave som modtageren vil elske og værdsætte højt. Kontakt mig for en uforpligtende snak om mulighederne.

Portræt Billeder

Portræt fotografering er en af mine allerstørste styrker. Jeg er specialist i at indfange personen og stemningen til det perfekte billede. Et portræt billede er den perfekte gave til den du holder af. Et billede af børnebørnene til bedsteforældrene, et selvportræt til far og mor, søskende billeder - mulighederne er mange. Vi kan fotografere i mit studio med mange flotte baggrunde eller på en hvilken som helst anden lokation. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Erhvervs Billeder

Har dit firma reception, fødselsdag eller indvielse af en ny filial. Alle er det begivenheder som er værd at indfange på billede. Billeder som med fordel kan forstørres og hænges op i firmaet. En rigtig unik og dekorativ vægkunst. Jeg laver også portræt billeder til visitkort og til hjemmesider. Kontakt mig for at høre om mulighederne.

Student Billeder

At blive færdig som student er noget helt specielt. Det markerer en veloverstået præstation og er en begivenhed som bør fastholdes og dokumenteres for eftertiden. Et student billede vil med garanti gøre mor og far eller bedsteforældrene stolte. Kontakt mig for en uforpligtende snak om mulighederne.